СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ НА ОРИГІНАЛЬНІ ЗИМНІ РІДИНИ СКЛООМИВАЧІВ

Акції
Дата публікації: 18 листопада 2021 р.
omivac
Нова рідина для омивання лобового скла Toyota ефективно видаляє бруд, залишки комах, жир та інші забруднення без слідів, які заважають водію!
 
  1. На водній основі, містить поверхнево-активні речовини;
  2. Приємний цитрусовий аромат;
  3. Безпечний і не впливає на гумові деталі, фарбу, пластмасу і метал. 

Рідина склоомивача від Toyota допоможе впоратися із сильними забрудененнями та буде гарантувати ефективну роботу ваших щіток склоочисників.

Оригінальний рідина склоомивача лобового скла – це безпечна рідина для автомобіля, що не пошкоджує лакофарбове покриття та гуму щітки склоочисника.

Рідина склоомивача — 1 л – 80 грн. з ПДВ*.

Пам’ятайте, що оригінальна продукція забезпечить ефективну роботу автомобілів і допоможе зекономити витрати на ремонт. Ми піклуємось про вашу Toyota, як про свою.

За додатковою інформацією щодо рідини склоомивача, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до наших консультантів.

*Ціна, яку дилерам рекомендовано не перевищувати, діє з 02.11.2021р. по 31.03.2022р. в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні, за умови замовлення робіт із заміни моторного масла (у складі вартості таких робіт). Не є офертою. Рекомендована ціна вказана з урахуванням ПДВ (20%), без врахування вартості робіт із заміни масла, а також спеціальних пропозицій, які можуть діяти на момент придбання продукції у дилерському центрі. Інформація може не бути остаточною і підлягає уточненню в офіційному дилерському центрі Toyota.

 

 
 
 
 
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля