Автомобіль року в Україні 2020

Новини
Дата публікації: 19 листопада 2020 р.
1

12 лютого, 2020 року у столичному готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулося урочисте нагородження переможців акції «Автомобіль року в Україні 2020».Toyota RAV4 став переможцем у номінації «Кросовер/SUV року в Україні 2020», а Toyota Corolla здобула перемогу у номінації «Співвідношення ціна/якість».


Новий RAV4 п’ятого покоління представлено в Україні з високоефективними двигунами з комбінованим впорскуванням Dynamic Force на вибір: 2,0-літровим двигуном* або 2,5-літровою гібридною силовою установкою*. Батарея гібридної установки заряджається автоматично та не потребує електромережі.


Вже понад 50 років автомобіль Toyota Corolla є флагманом продажів бренда Toyota і вибором мільйонів шанувальників якості та комфорту. Нова Toyota Corolla, зберігаючи традиційні якості, за які знають та цінують даний автомобіль, тепер стала ще більш стильною та престижною – справжнім символом успіху і досягнень її власників. В офіційних дилерських центрах Toyota седан представлений з бензиновим двигуном 1,6 л* та гібридною силовою установкою 1,8 л*.


Щорічна всеукраїнська акція «Автомобіль року в Україні 2020» визначила найкращі, на думку учасників голосування, автомобілі, презентовані на українському ринку з 01 листопада 2018 року до 20 листопада 2019 року. Автомобілі-переможці акції у головних та основних номінаціях визначалися за сумою балів, набраних за результатами голосування двох журі: Громадського та Журналістського. Основними номінаціями є Легковий автомобіль 2020 та Кросовер/SUV 2020.


За додатковою інформацією, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до наших консультантів.

 


*Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна.

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля